واویشکا در واقع یکی از دسته غذاهای روسی است که پس از حمله روس ها به ایران وارد کشور ما شد. از جنگ جهانی دوم به بعد این غذا در مناطق شمالی و به خصوص در گیلان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داد که بعد ها مدل های متفاوتی از این نوع غذا در شهر های مختلف تهیه گردید و به همین علت هم اکنون مدل های مختلفی از این غذا طبخ می شود. در ادامه این مطلب می توانید انواع مختلفی از دستور پخت واویشکا شمالی را آموزش ببینید.
مواد لازم:
خامه: دو و یک دوم پیمانه
اسانس نارگیل: یک چهارم قاشق چای خوری
شیر عسلی: یک پیمانه
آناناس (خرد شده): یک پیمانه
شکلات سفید (ذوب شده): یک پیمانه
کمپوت آناناس: 8 برش
پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه
گیلاس: برای تزئین
آرد ذرت=150 گرم
نمک=1/2 قاشق چایخوری
آب ولرم= 1/2 لیوان(120 میلی گرم)-
روغن مایع=2 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده=250 گرم
پیازخردشده=1 عدد
سیرخردشده=1 حبه
فلفل سبزتند خرد شده=3 عدد
کاهوخرد شده=1/2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد
پنیرپارمزان رنده شده=4-3 قاشق غذاخوری
روغن مایع =به مقدارلازم
ادویه مخصوص تاکو= به مقدارلازم
سس تند=به مقدارلازم
نمک وفلفل سیاه= به مقدارلازم
مواد لازم:
۱ بسته خمیر یوفکا
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ پیمانه قارچ خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد سیب زمینی
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ فنجان ماست
۱ فنجان شیر کمچرب
۶ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
برای این پست آموزش طرز تهیه مربا پوست هندوانه یک مربای جدید و خوشمزه را آماده کرده ایم. برای دیدن این آموزش طرز تهیه مربا ادامه ی این مطلب را دنبال نمایید.
پوست هندوانه | ۲ کیلوگرم |
شکر | دو و نیم الی ۳ کیلوگرم |
گلاب | نصف لیوان |
هل نکوبیده | یک الی دو قاشق سوپخوری |
آبلیمو | نصف استکان |
آهک | ۲ کیلوگرم |