پنکیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی برای صبحانه و عصرانه است که به دلیل تهیه آن در قابلمه های کوچک به پنکیک معروف است.
پنکیک یکی از معروف ترین شیرینی های دنیاست که در دسته کیک ها قرار می گیرد که به عنوان میان وعده و دسر استفاده می
شود و به راحتی قابل تهیه است.
این کیک ساده و فوری در سرتاسر دنیا طرفدار دارد و با مواد متنوعی درست می شود.
تخم مرغ: 1 عدد
شیر :1 لیوان
وانیل : نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
آرد سفید: 1 فنجان
شکر : 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
نمک : مقدار کمی
برای تهیه یک پنکیک عالی برای صبحانه یا شام، ابتدا یک تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید و سپس با چنگال یا همزن
دستی شروع به هم زدن کنید تا تخم مرغ ها باز شوند.
سپس (شکر، نمک، وانیل) را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا در تخم مرغ حل شود.
یک نکته مهم در مورد افزودن وانیل این است که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید زیرا اگر وانیل زیاد باشد باعث می شود.
طعم پنکیک را تلخ می کند. سپس پس از مخلوط شدن خوب مواد، روغن مایع را به کاسه اضافه کنید.
بیکینگ پودر را با آرد ترکیب کرده و حدود دو بار الک کنید سپس به مواد پنکیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در این مرحله پس از الک کردن، مخلوط آرد را به کاسه حاوی تخم مرغ ها اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا تبدیل شوند.
کاملا یکدست شده سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پنکیک ها یکدست شوند.
اگر شیر در دسترس نیست یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید، می توانید از آب برای تهیه پنکیک نیز استفاده کنید.
وقتی مخلوط پنکیک آماده شد، یک تابه بسیار کوچک به اندازه یک پنکیک را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مقدار خیلی
کمی روغن در حد چرب کردن تابه داخل آن بریزید و یک ملاقه از مایه پنکیک زا درون تابه بریزید.پس از اینکه یک طرف پنکیک پخته
شد و رویش حباب ریخت ، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در نهایت تمام مایه پنکیک را به همین صورت آماده
می کنیم.
تخم مرغ : ۲ عدد
شکر :۴ قاشق غذاخوری
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : نصف قاشق چایخوری
آرد : ۹۰ گرم
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
آب : ۲ قاشق غذاخوری
عسل و نوتلا : به مقدار کافی
برای تهیه پنکیک مغز دار خوشمزه ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی هم
می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود، سپس شکر به طور کامل حل شود.
حالا عصاره وانیل را به همراه عسل درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را
به همراه بکینگ پودر درون الک می ریزیم، سپس روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم.
در این مرحله مایه پنکیک را با همزن دستی هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک کاملا یکدست و بدون گلوله شود. در ادامه آب را به
مایه پنکیک اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
حالا اجازه می دهیم مایه پنکیک به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه
مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود.
در این مرحله یک ملاقه از مایه پنکیک درون تابه می ریزیم، سپس مقداری نوتلای روی مایه پنکیک می ریزیم. در ادامه مجددا
مقداری از مایه پنکیک روی نوتلا می ریزیم تا آن را به طور کامل پوشش دهد و نوتلا بین پنکیک قرار بگیرد.
پس از اینکه یک سمت پنکیک سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در نهایت تمام مایه پنکیک را به
همین صورت آماده می کنیم، سپس پنکیک ها را درون ظرف دلخواه می چینیم و به همراه عسل یا نوتلا سرو می کنیم.
منبع: mazeheha.tebyan