فوت و فن های دیزی یا همان آبگوشت
دیزی یا همان آبگوشت و یا شوربا یکی از خوراک های اصیل و محبوب ایران است.
در نگاه اول پخت دیزی بسیار آسان به نظر می رسد ولی در واقع فوت و فن های خاصی دارد تا بتوان یک دیزی جاافتاده با طعم واقعی را بچشید.
در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند ، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی ، و نخود استفاده می شود.
این خوراک را در دو مرحله می خورند اول آب آن را با تکه های نان تلیت میکنند و بعد بقیه مواد را با گوشت کوب کاملاً کوبیده و در کنار پیاز و چاشنی های دیگر میل می کنند .
برای پخت آن هم نخود را از شب قبل خیس میکنند و بعد به همراه بقیه مواد در یک قابلمه میریزند و با آب فراروان به مدت 4 تا 4 ساعت و نیم می پزند.
دقت کنید در پخت دیزی آب لیمو را هنگام پخت داخل آن نریزید چون باعث تلخی غذا میشود.
همچنین از ابتدای پخت دیزی به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیر پخته شدن گوشت می شود.
منبع:مطبخ