آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه خوراک هویج با مغز دانه ها

خوراک هویج با مغز دانه ها یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است. مخصوصا برای کودکان که خیلی مفید است.




خوراک هویج با مغزِ دانه ها


خوراک هویج با مغز دانه ها یک پیش غذای خوشمزه و مقوی است. مخصوصا برای کودکان که خیلی مفید است.


مواد مورد نیاز


روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

هویج خلالی خرد کرده 2 عدد درشت

کدوسبز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط

قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم

سیر له کرده 2 حبه

زنجفیل رنده کرده یک تکه 2 سانتیمتری

برگ گشنیز و نعنا 1دسته کوچک

سس لوبیاچیتی 3 قاشق سوپخوری

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

شکر قهوه ای و سرکه برنج 2 قاشق سوپخوری

کنجد 2 قاشق سوپخوری

مغز تخمه آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری

تخمه کدو 2 قاشق سوپخوری

 


طرز تهیه


1. روغن، هویج، کدو و قارچ را در تابه مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید.


2. آن گاه سیر و زنجفیل را بیفزائید و یک دقیقة دیگر مواد را روی حرارت تفت دهید. حالا برگ های گشنیز و نعنا را با سس لوبیا چیتی مخلوط کنید و به مخلوط فراهم کرده بیفزائید.


3. اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش سس سویا، شکر قهوه ای، سرکه برنج و مغزجات را بریزید.


منبع: cookwayblog

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.