آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه خورش فسنجان با اردک درسته

 

فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.  ادامه مطلب ...

طرز تهیه استانبولی پلو

 

 استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمزهایی دارد که با رعایت آنها، خوشمزه تر می شود.   ادامه مطلب ...

بیسکوئیت های پنیری با سس مارینارا

این بیسکوئیت ها برای میان وعده یا کنار غذای اصلی مناسب هستند و می توانید در زمانی کوتاه و بسیار سریع تهیه شان کنید. برای آشنائی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید. 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه سوپ کلم + تصاویر

ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود.

 

ادامه مطلب ...