این بیسکوئیت ها برای میان وعده یا کنار غذای اصلی مناسب هستند و می توانید در زمانی کوتاه و بسیار سریع تهیه شان کنید. برای آشنائی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
1 بسته پودر خمیر پیتزای آماده
9 ورقه پنیر موزارلا
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
ادویه ایتالیایی
پنیر پارمسان
برای سس مارینارا
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 حبه سیر خرد شده
40 گرم پوره گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
نمک و فلفل سیاه
یک ساقه ریحان تازه
طرز تهیه
خمیر پیتزا را طبق دستور نوشته شده روی پاکت آن درست کرده و بگذارید تا ور بیاید.
سپس آن را با استفاده از وردنه پهن کرده و به 9 نوار باریک برش بزنید.
یک تکه از پنیر موزارلا را در وسط نوار خمیری گذاشته و آن را تا کنید. این
کار را با تمامی خمیرها تکرار کنید و مطمئن شوید که خمیر کاملا بسته
شوند.
در بالا و پائین خمیر یک برش کوچک ایجاد کرده و آنها را شبیه استخوان شکل دهید.
بیسکوئیت ها را درون سینی فر بچینید. با استفاده از قلم مو، روی آنها کره
آب شده بمالید. سپس ادویه ایتالیایی که پودری مخلوط از انواع سبزیجات معطر
و سیر است را به همراه پنیر پارمسان رویشان پاشیده و به مدت 10 دقیقه در
فر با حرارت 177 درجه سانتی گراد قرار دهید.
در این فاصله، سس مارینارا را آماده کنید. برای این منظور، روغن زیتون را
درون قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن داغ شد،
سیر خرد شده را بریزید و یک دقیقه تفت دهید. پس از آن، پوره گوجه فرنگی،
نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید.
پس از جوش آمدن سس، یک برگ ریحان اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا به مدت 10 دقیقه نیم جوش شود.
برگ ریحان را خارج کرده و سس را درون پیاله بریزید. بیسکوئیت ها را به همراه سس مارینارا سرو کنید.