آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

مواد لازم برای سالاد پلومن :

مواد لازممیزان لازم
پیاز1 عدد
سیب1 عدد
کاهو1 عدد
کرفس3 شاخه
تربچه8 عدد
سیر4 حبه
کالباس8 ورقه
پنیر چدار100 گرم
پنیر بلو چدار100 گرم
شاهی100 گرم
سرکه قرمز2 قاشق غذا خوری
سرکه سفید2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون4 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه1/6 قاشق مربا خوری
فلفل قرمزنوک قاشق مربا خوری
نمک1 قاشق چایخوری
سس خردل1 قاشق چایخوری
عسل1 قاشق چایخوری
شکر1/2 قاشق چایخوری
سرکه بالزامیکدر صورت علاقه
گوجه گیلاسیبرای تزیین

  

طرز تهیه سالاد پلومن :

مرحله اول :

برای تهیه  سالاد پلو من ابتدا باید ترشی پیاز را تهیه کنید. برای این کار ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت حلقه های نازک برش بزنید و پیاز ها را در ظرف مناسب بریزید.

مرحله دوم : 

سیر را پوست بگیرید و با کمک یک رنده ریز رنده کنید.سیر های رنده شده را به همراه شکر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. سپس آن ها را خوب با هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای 1 ساعت، آن را کنار بگذارید.

برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه در یک ظرف مناسب بریزید و با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

برای تهیه خود سالاد ابتدا باید کاهو را خرد کنید و در یک ظرف با کمی نمک بخیسانید تا ضد عفونی شود.

کرفس و تربچه را نیز بشورید و به صورت حلقه حلقه نازک خرد کنید.

شاهی ها نیز پاک کنید و بخیسانید.

کالباس ها و پنیر را نیز به صورت مربع مربع برش بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید.

پس از آبکش کردن مواد آن ها را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

سپس پیاز را نیز به مواد اضافه کنید.

این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

 

منبع:newcooking


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.