مواد لازم | میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
سیب | 1 عدد |
کاهو | 1 عدد |
کرفس | 3 شاخه |
تربچه | 8 عدد |
سیر | 4 حبه |
کالباس | 8 ورقه |
پنیر چدار | 100 گرم |
پنیر بلو چدار | 100 گرم |
شاهی | 100 گرم |
سرکه قرمز | 2 قاشق غذا خوری |
سرکه سفید | 2 قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | 1/6 قاشق مربا خوری |
فلفل قرمز | نوک قاشق مربا خوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
سس خردل | 1 قاشق چایخوری |
عسل | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 1/2 قاشق چایخوری |
سرکه بالزامیک | در صورت علاقه |
گوجه گیلاسی | برای تزیین |
مرحله اول :
برای تهیه سالاد پلو من ابتدا باید ترشی پیاز را تهیه کنید. برای این کار ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت حلقه های نازک برش بزنید و پیاز ها را در ظرف مناسب بریزید.
مرحله دوم :
سیر را پوست بگیرید و با کمک یک رنده ریز رنده کنید.سیر های رنده شده را به همراه شکر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. سپس آن ها را خوب با هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای 1 ساعت، آن را کنار بگذارید.
برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه در یک ظرف مناسب بریزید و با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
برای تهیه خود سالاد ابتدا باید کاهو را خرد کنید و در یک ظرف با کمی نمک بخیسانید تا ضد عفونی شود.
کرفس و تربچه را نیز بشورید و به صورت حلقه حلقه نازک خرد کنید.
شاهی ها نیز پاک کنید و بخیسانید.
کالباس ها و پنیر را نیز به صورت مربع مربع برش بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
پس از آبکش کردن مواد آن ها را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
سپس پیاز را نیز به مواد اضافه کنید.
این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
منبع:newcooking