دستور تهیه “کوکو سیب زمینی با برنج” یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه را در ادامه می خوانید.
- برنج :۱ لیوان
- سیب زمینی آبپز شده :۲ عدد
- تخم مرغ :۲ عدد
- پنیر خامه ای نرم :۲ قاشق غذاخوری
- جعفری ریز شده : ۲/۱ لیوان
- آرد سوخاری :۱ لیوان
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
برای درست کردن این کوکو باید برنج را بپزید ، سیب زمینی آبپز شده را بکوبید . پنیر خامه ای را هم با یک عددتخم مرغ در مخلوط کن بریزید تا با هم مخلوط شوند.
بعد در ظرفی همه مواد را به همراه جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و اگر مواد شل بود به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید .
در ظرفی یک عدد تخم مرغ را بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگری هم آرد سوخاری بریزید .
بعد از استراحت دادن مواد ، از آنها به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست پهن کنید و بعد در تخم مرغ و آرد بغلطانید.
وقتی همه مواد را در تخم مرغ و آرد زدید ، دوباره برای ۱۵ دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید .
تابه ای را روی حرار ت قرار دهید و به مقدار زیاد روغن داخلش بریزید و بعد از ۱۵ دقیقه ، کوکو ها را داخل روغن سرخ کنید.
سپس با دور چین سبزیجات سرو کنید.
منبع:ربیع