آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

سس قارچ خانگی برای استیک و پاستا

چاشنی قارچ عموما به قصد استیک ، پاستا و … درست می شود که همقدم با این غذاها مذاق بیشمار خوشمزه و متداول میل می دهد ( حقیقت این چاشنی مثل سس مایونز و چاشنی هلندی برای مزه دهی می باشد) ، برای همین جهت ما تلاش کرده ایم در دنباله این مساله از آشپزخانه نمناک به قصد شما روش تدارک چاشنی قارچ را شرح کنیم :

مواد لازم برای سس قارچ

  • آب گوشت :1 پیمانه
  • آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
  • کره :50 گرم
  • قارچ :250 گرم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

سس قارچ برای استیک و لازانیا

  

روش فراهم کردن چاشنی قارچ

کره را درون یک کاسه مناسب روی دما معتدل قرار میدهیم تا مذاب شود و سپس از اینکه کره کف کرد و کفش خوابید آرد را به آن افزون میکنیم و بر گرما حرارت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ، بعد از تفت آرد ،آب گوشت را کم کم داخل ظرف میریزیم و حرارت را کمتر میکنیم سپس نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس یکدست شود.

در این فاصله قارچ ها را هم در کمی کره تفت میدهیم و به سس نرم شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.

بعد از چند جوش سس را از روی حرارت بر میداریم.

منبع: cookcook2.parsiblog

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.