چاشنی قارچ عموما به قصد استیک ، پاستا و … درست می شود که همقدم با این غذاها مذاق بیشمار خوشمزه و متداول میل می دهد ( حقیقت این چاشنی مثل سس مایونز و چاشنی هلندی برای مزه دهی می باشد) ، برای همین جهت ما تلاش کرده ایم در دنباله این مساله از آشپزخانه نمناک به قصد شما روش تدارک چاشنی قارچ را شرح کنیم :
سس قارچ برای استیک و لازانیا
کره را درون یک کاسه مناسب روی دما معتدل قرار میدهیم تا مذاب شود و سپس از اینکه کره کف کرد و کفش خوابید آرد را به آن افزون میکنیم و بر گرما حرارت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ، بعد از تفت آرد ،آب گوشت را کم کم داخل ظرف میریزیم و حرارت را کمتر میکنیم سپس نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس یکدست شود.
در این فاصله قارچ ها را هم در کمی کره تفت میدهیم و به سس نرم شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بعد از چند جوش سس را از روی حرارت بر میداریم.
منبع: cookcook2.parsiblog