آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟

بهترین روغن برایآشپزی و مخصوصاً سرخ کردن کدام است؟

استفاده از روغن در خوراکی ها تقریبا اجتناب ناپذیر است ، اما بهترین روغنی که می توانیم استفاده کنیم چیست؟ جدیدترین تحقیقات در این زمینه را بخوانید .

همه ی ما می‌دانیم که وقتی حق انتخاب داریم پختن یا کبابی کردن بهترین گزینه است،اما همه ی ما حداقل یکبار در خوردن خوراکی‌های سرخ کردنی افراط کرده ایم. دلیل خوشمز ه بودن سرخ کردنی‌ها، روغن هاییست که طی مرحله سرخ شدن به خوراک اضافه می‌شود و یک لایه ی ترد روی مواد ایجاد میکند

  Olive oil
ادامه مطلب ...