برای این پست آموزش طرز تهیه مربا پوست هندوانه یک مربای جدید و خوشمزه را آماده کرده ایم. برای دیدن این آموزش طرز تهیه مربا ادامه ی این مطلب را دنبال نمایید.
پوست هندوانه | ۲ کیلوگرم |
شکر | دو و نیم الی ۳ کیلوگرم |
گلاب | نصف لیوان |
هل نکوبیده | یک الی دو قاشق سوپخوری |
آبلیمو | نصف استکان |
آهک | ۲ کیلوگرم |
۱- ابتدا هندوانه را نصف کنید.
۲- قسمت های قرمز و خوراکی را جدا کرده و برای خوردن کنار بگذارید.
۳- پوست سبز تیره را از قسمت سفید و سبز جدا کنید.
۴- حالا قسمت گوشتی به دست آمده را به شکل های دلخواه با چاقو و یا قالب برش بزنید.
۵- حالا ۴ لیوان آب به آهک اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید کنار تا آهک رسوب کند.
۶- حالا آب آهک را از صافی رد کنید و یک آب زلال به دست آورید.
۷- برش های پوست هندوانه را در آب آهک بگذارید تا ۲۴ ساعت بماند.
۸- بعد از ۲۴ ساعت برش های پوست هندوانه را آبکشی کرده و با آب بپزید.
۹- حالا پوست های هندوانه آبپز شده را در آبکش گذاشته تا آبشان برود.
۱۰- به ازای هر یک کیلو شکر یک لیوان آب را با آن مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا محلول یکنواختی بدست آید.
۱۱- حالا پوست ها را اضافه کنید بگذارید تا ترکیب بجوشد و هر از چندگاهی کف روی مربا را بگیرید.
۱۲- پس از اینکه مربا قوام آمد هل و گلاب را اضافه کنید.
۱۳- بعد از چند دقیقه آبلیمو را اضافه نمایید.
۱۴- بعد از چند جوش مربای شما آماده است.
۱۵- مربا را در دمای محیط بگذارید تا با محیط هم ما شود و سپس در ظرف مخصوص بگذارید.
۱۶- مربای پوست هنداونه شما آمادست. نوش جان!
برای تنوع اگر دوست داشتید میتوانید مقداری از قسمت قرمز هندوانه روی آن باقی بگذارید.
منبع: ashpazitop