آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مربای پوست هندوانه با طعم عالی

طرز تهیه مربای پوست هندوانه خانگی و مجلسی

برای این پست آموزش طرز تهیه مربا پوست هندوانه یک مربای جدید و خوشمزه را آماده کرده ایم. برای دیدن این آموزش طرز تهیه مربا ادامه ی این مطلب را دنبال نمایید.

طرز تهیه مربای پوست هندوانه + جدید و خوشمزه

مواد مورد نیاز برای تهیه مربای پوست هندوانه :

  پوست هندوانه    ۲ کیلوگرم
  شکر    دو و نیم الی ۳ کیلوگرم
  گلاب   نصف لیوان
  هل نکوبیده   یک الی دو قاشق سوپخوری
  آبلیمو   نصف استکان
  آهک   ۲ کیلوگرم

 طرز تهیه مربای پوست هندوانه :

۱- ابتدا هندوانه را نصف کنید.

۲- قسمت های قرمز و خوراکی را جدا کرده و برای خوردن کنار بگذارید.

۳- پوست سبز تیره را از قسمت سفید و سبز جدا کنید.

۴- حالا قسمت گوشتی به دست آمده را به شکل های دلخواه با چاقو و یا قالب برش بزنید.

۵- حالا ۴ لیوان آب به آهک اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید کنار تا آهک رسوب کند.

۶- حالا آب آهک را از صافی رد کنید و یک آب زلال به دست آورید.

۷- برش های پوست هندوانه را در آب آهک بگذارید تا ۲۴ ساعت بماند.

۸- بعد از ۲۴ ساعت برش های پوست هندوانه را آبکشی کرده و با آب بپزید.

۹- حالا پوست های هندوانه آبپز شده را در آبکش گذاشته تا آبشان برود.

۱۰- به ازای هر یک کیلو شکر یک لیوان آب را با آن مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا محلول یکنواختی بدست آید.

۱۱- حالا پوست ها را اضافه کنید بگذارید تا ترکیب بجوشد و هر از چندگاهی کف روی مربا را بگیرید.

۱۲- پس از اینکه مربا قوام آمد هل و گلاب را اضافه کنید.

۱۳- بعد از چند دقیقه آبلیمو را اضافه نمایید.

۱۴- بعد از چند جوش مربای شما آماده است.

۱۵- مربا را در دمای محیط بگذارید تا با محیط هم ما شود و سپس در ظرف مخصوص بگذارید.

همچنین بخوانید:  طرز تهیه ی مربا به خوشمزه

۱۶- مربای پوست هنداونه شما آمادست. نوش جان!

برای تنوع اگر دوست داشتید میتوانید مقداری از قسمت قرمز هندوانه روی آن باقی بگذارید.

 منبع: ashpazitop

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.