واویشکا در واقع یکی از دسته غذاهای روسی است که پس از حمله روس ها به ایران وارد کشور ما شد. از جنگ جهانی دوم به بعد این غذا در مناطق شمالی و به خصوص در گیلان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داد که بعد ها مدل های متفاوتی از این نوع غذا در شهر های مختلف تهیه گردید و به همین علت هم اکنون مدل های مختلفی از این غذا طبخ می شود. در ادامه این مطلب می توانید انواع مختلفی از دستور پخت واویشکا شمالی را آموزش ببینید.
طرز تهیه واویشکا جگر
اصیل ترین نوع از واویشکا که فقط در مناطق شمالی طبخ می گردد واویشکای جگر است که کاملا شبیه به جغور بغور خودمان می باشد! برای طبخ این غذای محلی خوشمزه نیاز به مواد زیر خواهید داشت:
طرز تهیه واویشکا جگر مرغ | طرز تهیه واویشکا سنگدان
طرز تهیه جغول بغول رشتی
واویشکا بادمجان دارای دو طریقه پخت می باشد که در ادامه می توانید هر دو روش را آموزش دیده و از خوردن آن لذت ببرید. برای تهیه روش اول به مواد زیر نیاز خواهید داشت :
غذای واویشکا بادمجان
روش دوم :
در روش دوم نیاز به مواد اولیه زیر خواهید داشت :
این نوع از واویشکا شباهت زیادی به مواد ماکارونی دارد. برای تهیه واویشکا گوشت چرخ کرده خوشمزه نیاز به مواد اولیه زیر خواهید داشت:
طرز تهیه انواع مدل از واویشکای مرغ و گوشت
واویشکا گوشت تکه ای اصیل ترین نوع از واویشکا روسی است که از ابتدا وارد کشور ما شد. برای تهیه این غذای خوشمزه نیاز به مواد لازم زیر خواهید داشت:
طرز تهیه انواع مدل از واویشکا با جگر سفید
یکی از ساده ترین و سریع ترین مدل های واویشکا محلی طبخ آن با استفاده از مرغ، ادرک و یا مرغابی خواهد بود که به سادگی و در مدت زمان کمی طبخ می شود. برای تهیه این نوع از خوراک خوشمزه نیاز به مواد اولیه زیر خواهید داشت:
آموزش پخت انواع مدل واویشکا مرغ ترش
آیا واویشکا غذای رژیمی است؟ اگر تا به اینجای مطلب را به خوبی خوانده باشید الان دقیقا متوجه شده اید که طرز تهیه واویشکا با مواد مختلف از یک رویه خاصی پیروی می کند. شما در تهیه واویشکا یک سری مواد اصلی در اختیار دارید و یک سری مواد لازم متغیر که به صورت گوشت تکه ای، دل و جگر، سویا، گوشت مرغ، گوشت اردک و مرغابی و … می باشند. اما به سلیقه خود می توانید از انواع سبزیجات در پخت این غذا استفاده کنید که در این حالت با تغییر در مواد لازم قادر هستید تا یک غذای رژیمی خوشمزه و البته گیاهی در اختیار داشته باشید.
ایده پخت واویشکای گیاهی بادمجان
مواد لازم برای واویشکا گیاهی:
برای تهیه واویشکای گیاهی تنها کافیست مواد اولیه خود را به هر میزانی که دلخواه شماست با یکدیگر تفت داده و به آن ادویه و پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و آن را با نان و یا برنج سرو کنید.
سیرابی در نگاه اول شاید شما را به یاد بویی بسیار بد انداخته و از خوردن آن صرف نظر کنید. اما اگر از طرفداران سیرابی و شیردان باشید پس حتما از درست کردن و خوردن این غذای لذت خواهید برد.
طرز تهیه واویشکای میگو برای شام
واویشکای گوشت میگو و ماهی نیز یک ترکیب بسیار خوشمزه از غذای شمالی و جنوبی به حساب خواهد آمد. نکته مهم در واویشکای میگو این است که برای جلوگیری از سخت شدن گوشت میگو باید آن را 5 دقیقه آخر به مواد دیگر اضافه کنید. آب پرتقال موجود در این دستور نیز کمک می کند تا خواص میگو پس از پخت حفظ گردد.
نحوه پخت انواع مدل از غذای سنتی و محلی گیلانی
در برخی از مدل های تهیه واویشکا از شوید و گشنیز تازه نیز استفاده خواهد شد. اما در حالت کلی غذای واویشکا دارای سبزی خاصی نمی باشد.
منبع:ashpaziiman