- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- سوسیس کوکتل خرد شده :نیم کیلو
- پیاز خلالی شده :3 عدد متوسط
- سیب زمینی :5 عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدارلازم
سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید و بعد پوست بگیرید . سپس سیب زمینی ها را نگینی درشت خرد کنید . تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز ها را داخل روغن تفت دهید بعد از کمی تفت دادن زردچوبه را به آن اضافه کنید. بعد سوسیس های خرد شده را داخل پیاز تفت داده شده بریزید و تفت دهید.
در حین تفت سوسیس ، رب گوجه فرنگی ، سیب زمینی پخته شده و مقداری نمک و فلفل ، به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مواد سرخ شوند.
سوسیس بندری را با نان سفیدمیل کنید و یا اینکه می توانید از نان باگت هم استفاده نمایید.
- سوسیس ها را بیشتر از سه روز در یخچال نگهداری نکنید اگر قصد نگهداری طولانی مدت را دارید فریز کردن آن پیشنهاد می شود.
- توجه داشته باشید که از نظر تغذیه ای سوسیس توسط پزشکان توصیه نمی شود اما مصرف آن حداکثر دو بار در هفته می تواند پلن خوبی باشد.
- دقت داشته باشید که سوسیس انتخابی شما برای مصرف لک های تیره رنگ به هیچ عنوان نداشته باشد.
- سوسیس برای بیماران فشارخونی توصیه نمی شود زیرا دارای نمک بالایی می باشد.
سوسیس بندری جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سوسیس بندری را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .منبع : dastpokhtenab