آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

پیچاق قیمه یکی از خورش های خوشمزه و معروف شهر اردبیل است که اغلب به عنوان نذری در ایام محرم تهیه و بین مردم توزیع میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این خورش خوشمزه و اصیل را به شما دوستان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه:

  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز داغ 1 پیمانه
  • خلال بادام 
  • گوشت قیمه ای 500 گرم
  • 150 گرم
  • آبغوره نصف پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن یا کره به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 1قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه پیچاق قیمه:

برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا گوشت را تفت داده و بعد از اینکه تغییر رنگ داد پیاز داغ را بریزید و به آن فلفل و زردچوبه بزنید و مجدد تفت دهید. رب را افزوده و با گوشت و پیاز تفت دهید تا خوشرنگ شود.

حالا چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد، خلال هایی را که از قبل خیسخورده با مقداری کره تفت دهید و به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید.

بعد از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد آبغوره و نمک را افزوده و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.

خورش را در ظرف مورد نظر بکشید، تخم مرغ ها را نیمرو کرده و روی خورش قرار دهید و با پلو سرو کنید.


نکات مهم درباره طرز تهیه پیچاق قیمه:

  • می توانید تخم مرغ ها را در آخر پخت داخل خورش بشکنید و اجازه دهید تا خودش را ببندد و یا اینکه جدا نیمرو کنید و موقع کشیدن خورش تخم مرغ ها را روی خورش قرار بدهید.
  • معمولا رنگ و خوشمزگی این غذا بخاطر زعفران است، پس بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن از زعفران استفاده کنید.


خواص بادام:

  • بادام  کلسترول بد خون را کاهش داده و از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.
  • بادام، آنتی اکسیدان است و از بروز سرطان پیشگیری می کند.
  • مصرف بادام از گرفتگی عضلانی پیشگیری میکند.
  • خوردن بادام برای کنترل فشار خون و بهبود عملکرد قلب مفید است.
  • بادام می تواند به کاهش وزن کمک کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.