پیچاق قیمه یکی از خورش های خوشمزه و معروف شهر اردبیل است که اغلب به عنوان نذری در ایام محرم تهیه و بین مردم توزیع میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این خورش خوشمزه و اصیل را به شما دوستان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه:
برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا گوشت را تفت داده و بعد از اینکه تغییر رنگ داد پیاز داغ را بریزید و به آن فلفل و زردچوبه بزنید و مجدد تفت دهید. رب را افزوده و با گوشت و پیاز تفت دهید تا خوشرنگ شود.
حالا چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد، خلال هایی را که از قبل خیسخورده با مقداری کره تفت دهید و به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه کنید.
بعد از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد آبغوره و نمک را افزوده و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.
خورش را در ظرف مورد نظر بکشید، تخم مرغ ها را نیمرو کرده و روی خورش قرار دهید و با پلو سرو کنید.
نکات مهم درباره طرز تهیه پیچاق قیمه:
خواص بادام: