ابتدا هلوها را بشویید و نصف کنید تا هسته وسط آن گرفته شود.
بعد آنها را داخل غذاساز له میکنیم .بعد داخل یک قابلمه لعابی میریزیم و با شکر مخلوط میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا 2 الی 3 ساعت در شکر بماند و کمی آب شود.
بعد از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مارمالاد به جوش بیاید. در حین جوشیدن آن را هم بزنید تا مایه کاملا سفت شود.
سپس ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و به همراه آبلیمو داخل مارمالاد می ریزیم و میگذاریم تا یکی دو جوش دیگر بزند.
ظرف مارمالاد را از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم کمی خنک شود.
مارمالاد باید بعد از سرد شدن کاملا بدون آب و غلیظ باشد.
نکته های کلیدی تهیه مارمالاد هلو:
منبع : hesawli