پنکیک یک صبحانه و میان وعده ی خوشمزه و مقوی است که خیلی زود آماده میشود، پنکیک ها با طعم های مختلفی تهیه و سرو میشوند مثل پنکیک های میوه ای، پنکیک شکلاتی و ... در این مطلب قصد داریم پنکیک آناناس را به شما دوستان آموزش دهیم ، این پنکیک علاوه بر طعم بسیار خیلی خوبی که دارد از ظاهر شیک و متفاوتی هم برخوردار است . با ما همراه باشید.
طرز تهیه پنکیک آناناس:
- آرد: ۲ و نیم لیوان
- بکینگ پودر: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: نصف لیوان ( یک چهارم لیوان ذوب شده )
- شکر قهوه ای: نصف لیوان
- حلقه آناناس: یک عدد کنسرو ۲۰ اونسی
- جوش شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- گیلاس: در صورت تمایل
- شیر: ۲ و نیم لیوان
- شکر: نصف لیوان
- اسانس وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک آناناس:
ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده ، و شکر، شیر و عصاره وانیل را به ترتیب به مخلوط آردی اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بیاندازید تا ذوب شود، سپس شکر قهوه ای را بریزید و کمی صبر کنید تا حل شود، آناناس ها را با کره و شکر کاراملی تفت دهید.
در یک تابه پهن و نچسب یک چهارم کره را به همراه شکر قهوه ای ذوب کنید. حلقه های آناناس را در تابه گذاشته و اجزاه دهید به شکر و کره آغشته شده و کاراملی شود.
کره ذوب شده را به خمیر اضافه کرده مخلوط کنید، تابه ای نچسب را با قلم مو کمی چرب کرده و یک سوم لیوان از خمیر را برداشته داخل تابه بریزید و یک حلقه از آناناس را وسط آن قرار داده و کمی فشار دهید و یک عدد گیلاس وسط آناناس بگذارید.
زمانی که روی خمیر حباب زد پنکیک را برگردانید تا روی دیگرش هم طلایی شود.
پنکیک را به شکل وارونه طوری که آناناس در بالا قرار بگیرد سرو کنید و شربتی که از کاراملی کردن آناناس ها باقی مانده را رویشان بریزید.
نکاتی درباره طرز تهیه پنکیک:
- سر آشپزهای معروف همگی توصیه می کنند برای تهیه پن کیک از شیر استفاده کنید زیرا شیر علاوه بر اینکه طعم بهتری به پن کیک شما می دهید باعث می شود پن کیک شما بافتی نرم داشته باشد و همچنین می توانید مدت زمان بیشتری آنرا بدون اینکه خشک شود نگهداری کنید.
- برای لذیذتر شدن طعم پنکیک می توانید مقداری کره هم به مایه آن اضافه کنید.
- در صورتی که تمایل دارید پنکیک های شما تخت نباشند و حالت پفکی مانند کیک داشته باشند می توانید نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر به مایه پنکیک اضافه کنید. نکته دیگر اینکه برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود نباید آنرا بیش از حد مخلوط کنید.
- پس از اینکه بکینگ پودر را به مایه پنکیک اضافه کردیم، باید سعی کنیم از هم زدن بیهوده مایه پنکیک خودداری کنیم. پس از اینکه شیر یا آب را به مواد اضافه کردیم باید فقط در حدی مواد را مخلوط کنیم که با هم یکدست شوند.
خواص آناناس:
- آناناس التهاب پوست را کاهش می دهد.
- مصرف آناناس می تواند به درمان جوش و آکنه کمک کند.
- خوردن آناناس موجب جوان سازی پوست میشود.
- آناناس حاوی ویتامین Cبوده و موجب تسریع در روند بهبود زخم میشود.