قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به عنوان یک فینگرفود یا پیشغذا و حتی غذای کامل در سایزها و طعمهای مختلف تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه بورک ترکی :
خمیر یوفکا | مقدار لازم |
سیب زمینی | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
روغن زیتون | مقداری |
پنیر خامه ای | 100 گرم |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
ابتدا یک کاسه بردارید و 2 عدد زرده تخم مرغ را داخل آن بشکنیدو هم بزنید ، سپس ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه آرد، نمک ، فلفل و بکینگ پودر را در کاسه دیگری مخلوط کرده و به تدریج به تخم مرغ و ماست اضافه نمایید.
آب را به مواد افزوده و ورز دهید تا خمیر حاصل شود. سپس در پلاستیک قرار دهید و اجازه دهید چند ساعت استراحت کند.
در این فاصله مواد میانی خمیر را آماده کنید، پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید ، سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید تا بپزد.
جعفری خرد شده را هم بریزید و نمک ، فلفل و ادویه را اندازه کنید.
روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را سه قسمت کرده و هر قسمت را بوسیله وردنه باز کنید و به شکل دایره دربیاورید.
روی لبه های خمیر ها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مواد میانی آماده شده را داخل خمیر بریزید و آن را از وسط تا بزنید تا به شکل نیم دایره شود . (برای اینکه لبه های خمیر بهم بچسبند از زرده تخم مرغ روی خمیر استفاده میشود)
داخل تابه گودی مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن بورک ها را داخل آن سرخ کنید. وقتی یک طرف بورک ها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
بورک های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و با سس مورد نظر سرو کنید.
همچنین میتوانیبد فر را با دمای 180 درجه داغ کنید و کف سینی را چرب کنید و خمیر های بورک را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20-30 دقیقه داخل فر بپزید