آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه کله گنجشکی

نتیجه تصویری برای طرز تهیه کله گنجشکی

سیب زمینی خرد شده_۲عدد

گوشت چرخ کرده_۱۰۰گرم
گوشت مرغ چرخ شده_۱۰۰گرم
پیاز _۱عدد
نمک_فلفل_زردچوبه_پودرسیر_ادویه کاری_به میزان لازم
رب گوجه_۲ ق غ
پودرنان یا آردنخودچی_۲ق غ
  طرزتهیه:
گوشت چرخ کرده با گوشت مرغ را +پیازخام رنده شده وآب گرفته شده +نمک+فلفل+ادویه_پودرسیر_پودرنان خوب ورز میدیم ونیم ساعت میذاریم داخل یخچال.

یدونه پیاز رو خرد میکنیم وتفت میدیم بعد سیب زمینی هارو به دلخواه خرد کنید من نگینی خرد کردم بهش اضافه کنید وتفت بدید نمک+فلفل+زردچوبه+رب گوجه اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم و۲لیوان آب اضافه میکنیم تاجوش بیاد.تواین فاصله میریم سراغ گوشتمون

گوشت هارو به صورت قلقلی کف دست شکل میدیم ودرتابه سرخ میکنیم وقتی رب گوجه به جوش آمد گوشت هارو بهش اضافه میکنیم ونیم ساعت زمان میدیم که باحرارت کم بجوشه ودرآخرکمی سبزی معطر(ریحون،مرزه،نعنا)درصورت دلخواه یکم اضافه کنید ۱۰ دقیقه بجوشه وخاموش کنید.


منبع: اینستاگرام

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.