تهیه دسر و پیش غذا و غذا برای آخر هفته کار نسبتا دشواری است و با توجه به اینکه کدبانوهای عزیز تمایل دارند آخر هفته ها با تهیه ست غذایی خوشمزه ای اعضای خانواده خود را غالفگیر کنند از این رو در ادامه این مطلب قصد داریم تا دستور تهیه منوی خوشمزه و لذیذ شیرازی را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش دهیم.
پیش غذا پایه ثابت سفره های مهمانی به شمار می رود و بهتر است شما پیش غذایی را برای پذیرایی از مهمان هایتان انتخاب کنید که دارای طعم و مزه ای بی نظیر باشد.
مواد لازم
طرز تهیه پیش غذا با کدو
برای تهیه پیش غذای شیرازی ابتدا کدو را بشویید و پوست آن را بگیرید سپس کدو را رنده نمایید و پنیر گوسفندی را هم رنده کنید و گردوها را خرد کنید و همه مواد را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید سپس ظرف را درون یخچال به مدت چند ساعت قرار دهید و این پیش غذای خوشمزه را به همراه نان سرو نمایید.
کوفته شیرازی مانندکوفته تبریزی و کوفته برنجی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ سنتی می باشد که طرفداران زیادی دارد و شما می توانید این نوع کوفته را در منزل به راحتی تهیه نمایید.
مواد لازم
طرز تهیه کوفته شیرازی
ابتدا برنج و لپه را خیس کنید سپس لپه را بپزید و آن را آبکش کنید. سبزی های معطر را بشویید و آن ها را خرد نمایید. ۱/۴ از برنج و ۱/۴ از سبزی خرد شده را در مکانی مناسب قرار دهید و لپه و برنج خیس کرده و سبزی و گوشت چرخ کرده را درون غذاساز بریزید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط مواد بیفزایید.
مقداری از مخلوط مواد کوفته شیرازی را بردارید و با کمک دست مایه کوفته را ورز دهید سپس در وسط کوفته گردو و پیاز داغ و در صورت تمایل مقداری کشمش قرار دهید و کوفته ها را درون بشقابی مناسب قرار دهید.
به پیاز داغ مقداری زردچوبه و دو پیمانه آب بیفزایید و برنج و سبزی را که کنار گذاشته بودید درون قابلمه بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید کوفته ها را درون قابلمه بچینید سپس نمک و فلفل کوفته ها را اندازه کنید و بعد از اینکه آب دوباره به دمای جوش رسید حرارت را کم کنید و به مدت ۶۰ دقیقه اجازه دهید تا کوفته ها پخته شوند.
سپس کوفته ها را درون ظرفی مناسب قرار دهید و این غذای سنتی خوشمزه را به همراه فلفل و نان داغ و نارنج میل نمایید.
رنگینک از انواع دسرهای خوشمزه شیرازی است که شما می توانید آن را به کمک ارده و خرما در منزل به راحتی تهیه نمایید.
مواد لازم
طرز تهیه دسر رنگینک شیرازی
برای تهیه دسر رنگینک ابتدا تابه نچسبی را آماده نمایید و درون آن روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید تا داغ شود و آرد را الک کنید و درون روغن داغ بریزید سپس حرارت گاز را کم کنید و آرد را به صورت مرتب هم بزنید تا به صورت کامل سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند و بعد از اینکه آرد طلایی شد تابه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا آرد خنک شود سپس خاک قند و پودر دارچین و هل کوبیده را به آرد اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه رنگینک خرماها را بشویید و به کمک چاقو در هر یک از خرماها شکافی ایجاد نمایید و هسته آن ها را بیرون آورید سپس خرما ها را بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند و در وسط هر یک از خرماها یک تکه مغز گردو قرار دهید.
۱/۲ آرد سرخ شده را درون ظرف مسطحی بریزید و با کمک پشت قاشق سطح آن را صاف نمایید و خرماها را روی آرد بچینید و مقداری دارچین روی آن بپاشید سپس به کمک باقی مانده آرد روی خرماها را پوشش دهید و با پشت قاشق سطح آرد را صاف نمایید و مقداری دارچین و خاک قند روی مواد بریزید و پسته چرخ کرده را هم روی مواد ریخته سپس با کمک چاقویی تیز رنگینک را به صورت لوزی یا چهارگوش برش دهید و در ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و به همراه نوشیدنی دلخواه خود آن را میل نمایید.
در این مطلب با پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی خواهیم بود که امیدواریم از تهیه این ست غذایی شیرازی نهایت لذت را ببرید.
منبع: آرگا