سوپ پیاز یکی از سوپ های بسیار و معروف خوشمزه فرانسوی است که در کل دنیا شناخته شده و از محبوبیت زیادی هم برخوردار است. در این مطلب تصمیم داریم مواد اولیه و طرز تهیه این پیشغذای لذیذ را به شما معرفی کنیم.
موادلازم برای تهیه سوپ فرانسوی پیاز:
مواد لازم | |
پیاز زرد یا قرمز | ۶ عدد |
روغن زیتون | چهار قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
سیر | دوحبه له شده |
استاک گوشت (آب گوشت) | ۸ لیوان |
برگ بو | دو عدد |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به میزان لازم |
نان تست یا باگت | ۸ تکه کوچک |
پنیر پارمسان یا چدار | به مقدار لازم |
در مرحله بعد استاک گوشت را بریزید و فلفل سیاه ، آویشن و برگ بو را اضافه کنید ، درب قابلمه را بگذارید تا مواد با شعله بسیار کم برای مدت نیم ساعت بپزد.
در حالی که سوپ شما در حال آماده شدن است، نانها را به کمی روغن آغشته کرده و در فر داغ قرار دهید تا تست شود بعد از کمی تغییر رنگ آن را برگردانده و روی آن مقداری پنیر بریزید تا آب شود.
بعد از اینکه سوپ آماده شد برگ بو را خارج کرده و سوپ را تست کنید و در صورت لزوم مقداری نمک یا ادویه به آن اضافه کنید.
سوپ پیاز را در کاسهای کوچک ریخته و یک عدد نان تست پنیری روی آن قرار دهید و سرو کنید.
نکاتی درباره طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی:
روش درست کردن استاک گوشت در خانه:
استاک گوشت همان عصاره و آب حاصل از پخت گوشت با سبزیجات و ادویه های مخصوص است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کرده و در سوپ و یا هر غذای دیگری که دوست دارید بریزید. موادی که در زیر ذکر شده برای 14 پیمانه استاک مناسب است.
مواد لازم برای استاک گوشت:
طرز تهیه استاک گوشت:
برای تهیه استاک ابتدا استخوان ها و مواد را داخل قابلمه ای قرار داده و تا جایی که آب روی مواد را بگیرد آب بریزید. قابلمه رو روی حرارت زیاد قرار بدید تا زمانی که به جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم کنید تا حدود 3 ساعت بپزه. اگه در حین پخت کف روی سطح استاک جمع شد، اونها رو با قاشق بردارید.