آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز یکی از سوپ های بسیار و معروف خوشمزه فرانسوی است که در کل دنیا شناخته شده و از محبوبیت زیادی هم برخوردار است. در این مطلب تصمیم داریم مواد اولیه و طرز تهیه این پیش‌غذای لذیذ را به شما معرفی کنیم.

سوپ فرانسوی پیاز

   

موادلازم برای تهیه سوپ فرانسوی پیاز:
 مواد لازم
پیاز زرد یا قرمز

۶ عدد

روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
کره

۱۰۰ گرم

شکر یک قاشق غذاخوری
سیر دوحبه له شده
استاک گوشت (آب گوشت)

۸ لیوان

برگ بو 

 دو عدد

نمک، فلفل سیاه و آویشن

به میزان لازم

نان تست یا باگت

۸ تکه کوچک

پنیر پارمسان یا چدار

به مقدار لازم


 طرز تهیه:

برای درست کردن این سوپ ابتدا پیاز را خلالی نازک خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید، سپس کره را افزوده و یکی دو دقیقه دیگر آن را تفت دهید.

در ادامه نمک را افزوده و شکر را هم بریزید و مجدد تفت دهید تا پیاز تغییر رنگ دهد، بعد از اینکه پیاز کاراملی شد سیر له شده را اضافه کنید و برای یک دقیقه با پیازها تفت دهید.

در مرحله بعد  استاک گوشت را بریزید و  فلفل سیاه ، آویشن و برگ بو را اضافه کنید ،  درب قابلمه را بگذارید تا مواد با شعله بسیار کم برای مدت نیم ساعت بپزد.

 در حالی که سوپ شما در حال آماده شدن است، نان‌ها را به کمی روغن آغشته کرده و در فر داغ قرار دهید تا تست شود بعد از کمی تغییر رنگ آن را برگردانده و روی آن مقداری پنیر بریزید تا آب شود.

بعد از اینکه سوپ آماده شد برگ بو را خارج کرده و سوپ را تست کنید و در صورت لزوم مقداری نمک یا ادویه به آن اضافه کنید.

سوپ پیاز را در کاسه‌ای کوچک ریخته و یک عدد نان تست پنیری روی آن قرار دهید و سرو کنید.


نکاتی درباره طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی:

  • کیفیت و خوشمزگی سوپ شما ارتباط مستقیمی با خوشمزگی استاک گوشت استفاده شده دارد. 
  •  استاک یا آب گوشت گوساله، مرغ یا مخلوطی از هر دو بهترین گزینه برای انتخاب هستند.
  •  شما می‌توانید از استاک سبزیجات نیز استفاده کنید.
  • اگر زمان کافی برای تهیه استاک گوشت ندارید، می‌توانید از عصاره فشرده گوشت استفاده کنید. 


روش درست کردن استاک گوشت در خانه:

استاک گوشت همان عصاره و آب حاصل از پخت گوشت با سبزیجات و ادویه های مخصوص است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کرده و در سوپ و یا هر غذای دیگری که دوست دارید بریزید. موادی که در زیر ذکر شده برای 14 پیمانه استاک مناسب است.


مواد لازم برای استاک گوشت:

  • هویج خرد شده: 2 عدد (200 گرم)
  • کرفس خرد شده: 2 ساقه
  • استخوان گوشت گاو یا گوسفند: 2کیلوگرم
  • پیاز خرد شده: 2 عدد (280 گرم)
  • برگ بو : 1 عدد
  • جعفری: 10 ساقه
  • دانه فلفل سیاه: 10 عدد
  • آب: 16 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چایی خوری
  • میخک: 3 عدد


طرز تهیه استاک گوشت:

برای تهیه استاک ابتدا استخوان ها و مواد را داخل قابلمه ای قرار داده و تا جایی که آب روی مواد را بگیرد آب بریزید. قابلمه رو روی حرارت زیاد قرار بدید تا زمانی که به جوش بیاد بعد حرارت رو ملایم کنید تا حدود 3 ساعت بپزه. اگه در حین پخت کف روی سطح استاک جمع شد، اونها رو با قاشق بردارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.