آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه شیرینی لندو

نتیجه تصویری برای شیرینی لندو

لندو یکی از خوراک یا شیرینی‌های سنتی استان سیستان و بلوچستان است.[۱] لندو در سیستان به عنوان میان‌وعده استفاده می‌شود به این دلیل نیز آن را نوعی خوراک به حساب می‌آورند. لندو همچنین بعنوان نوعی شیرینی هم برای میهمانان سیستانی به حساب آمده و تنقل آن مناسبت‌های مختلف می‌باشد.
  
طرز تهیه
برای تهیه اول از همه هسته خرما را جدا کرده و در ظرفی ریخته می‌شود. بعد از آماده کردن خرما نوبت گندم است که بعد از خوب برشته شدن، گرما گرم در خرما ریخته می‌شود. کنجد را هم به همین صورت اضافه می‌کنند. وقتی همه گندم‌ها و کنجدها به خرما اضافه شد مواد را با هم مخلوط کرده و زیر بار سنگین گذاشته می‌شود تا بهم خوب بچسبند و سفت شوند. بعد از ۱۲ الی ۱۳ ساعت از زیر بار برداشته و به شکل دلخواه در می‌آید.[۲]

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.