امروز سایت ژولی پولی قصد دارد دسری را به شما معرفی کند که جایگاه ویژه ای درسفره های ایرانی دارد، با ما همراه شوید و طرز تهیه حلوای آرد گندم را از تیم ژولی پولی بیاموزید.
مواد لازم:
۱.آرد گندم یک کیلو(سعی کنید تا جایی که امکان دارد از آرد نان سنگک استفاده کنید.)
۲.شکر۷۵۰گرم
۳.روغن ۵۰۰گرم
۴.زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
۵.آب ۴ لیوان
۶.گلاب یک استکان
آرد را الک می کنیم و در یک ظرف گود ( تابه ای که دیواره های بلند داشته باشد یا قابلمه) می ریزیم تا داغ شود بعد آرد را می ریزیم و با حرارت ملایم مرتب بهم می زنیم تا آرد سرخ شود و رنگ آن قهوه ای و بوی آرد بلند شود شکر را در آب ریخته روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند و شکر آب شود، سپس گلاب و زعفران را داخل شربت می ریزیم تا یک جوش بزند، آرد سرخ شده را از روی حرارت برمی داریم و شربت را به تدریج روی آن می ریزیم و بهم می زنیم تا شربت جذب حلوا شود و حلوا روغن بیاندازد اگر شل بود یکی دو دقیقه حلوا روی حرارت می گذاریم سپس حلوا را در دیس می کشیم ویا در بشقابهای کوچک می ریزیم و با خلال پسته،بادام یا پودر نارگیل روی آنها را تزئین می کنیم.
منبع : ژولی پولی