آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه کاچی

مواد لازم برای کاچی

 
آرد 300 گرم ( برنج و گندم )
 کره 200 گرم 
 شکر 200 گرم 
 آب حدود 7 لیوان 
 گلاب 1 لیوان
 پودر هل 1 قاشق مرباخوری 
 پودر پسته و دارچین  برای تزئین 
 
دسر کاچی
 
 آرد ها را به همراه کره و روغن روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود.
سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود
بعد زعفران آب کرده و گلاب را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم
بعد آن را به آرد و روغن افزوده اگر آب نیاز داشت دوباره آب اضافه می کنیم
تا کمی رقیق شود بعد روی حرارت می گذاریم تا روغن بیفتد.
در آخر پودر هل را افزوده حرارت را خاموش کرده در ظرف می ریزیم و بعد با پودر پسته و دارچین تزئین می کنیم .
 

 کاچی

کاچی

نکات تکمیلی در مورد کاچی

کاچی جزو دسرهای ایرانی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاچی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.