آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

با این روش خوشمزه ترین “زیتون پرورده” را درست کنید!

مواد لازم زیتون پرورده

مواد لازماندازه
زیتون1کیلوگرم
رب انار1 ق غ
مغز گردو300 گرم
آب انارنصف استکان
دانه انارنصف پیمانه
روغن زیتون3 ق غ
سیر رنده شده1 بوته
سبزی معطرمقداری
نمکمیزان لازم
گلپرمیزان لازم

زیتون پروردهزیتون پرورده 

طرز تهیه زیتون پرورده

زیتون شور برای درست کردن زیتون پرورده

برای درست کردن زیتون پروده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود.

طرز تهیه زیتون پرورده

مخلوط کردن زیتون با گردو و رب انار

بعد هسته زیتون را جدا کنید و مغز گردو را به همراه رب انار ترش یا رب ترش و شیرین ، آب انار و به همراه آن دانه های انار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

درست کردن زیتون پرورده

اضافه کردن سبزی و سیر در مرحله آخر

سپس سبزی معطر را خوب خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.بعد از اضافه کردن سبزی ،سیر را به همراه گلپر ، نمک و در آخر روغن زیتون ،به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. زیتون پروده را 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

زیتون پرورده
 

نکات تکمیلی در مورد زیتون پرورده

زیتون پرورده جزو ترشیجات و شور میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 
زیتون پرورده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.