آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه کامل پیراشکی ساده و خوشمزه

پیراشکی یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار است که به راحتی درست میشود ، بارعایت یک سری نکات و ریزه کاری میتوانید به آسانی یک پیراشکی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و با یک فنجان چای گرم برای عصرانه میل نمایید.

آموزش پیراشکی

 

مواد لازم برای پیراشکی:

  • شیر گرم:۳/۴ پیمانه
  • مخمر:۱ قاشق غذا خوری
  • آرد:۲ فنجان
  • تخم مرغ:۲ عدد
  • پودر قند:۲ قاشق غذا خوری
  • کره:۲ قاشق غذا خوری
  • روغن:به مقدار لازم
  • اسانس وانیل:نصف قاشق چایخوری
  • نمک:۱/۸ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پیراشکی خانگی:

دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و هم بزنید تا باز شود، حالا شیر را بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را افزوده و مواد را مخلوط کنید.

در مرحله بعد مخمر را افزوده و نمک ، پودر قند و اسانس را هم بریزید و مخلوط کنید، سپس آرد  را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

خمیر را روی سطح صاف که کمی آرد پاشی کردیم قرار می دهیم و خمیر را با دست ورز میدهیم بعدداز چند دقیقه ورز دادن خمیر آن را داخل ظرفی که آرد پاشی کردیم قرار میدهیم و سر آن را می پوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.بعد از ۱۵ دقیقه مجددا کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی متر برسد.


و با قالب گرد پیراشکی ها را قالب بزنید . میتوانید وسط بعضی از پیراشکی ها را با یک قالب گرد کوچکتر سوراخ کنید .در ظرف مورد نظر روغن بریزید طوری که پیراشکی ها داخلش غوطه ور شوند.

 وقتی روغن ها کاملا داغ شدند پیراشکی ها را داخل آن بیندازید تا دو طرف آن کاملا سرخ شوند و خمیرها رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنند.

پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود سپس با شکلات آب شده و تزیین کرده و میل کنید.


نکاتی درباره طرز تهیه پیراشکی ساده:

  • اگر دوست دارید پیراشکی شکری داشته باشید میزان شکر را از مواد اولیه حذف کرده یا آن را خیلی کم کنید و شکر را بعد از پخت پیراشکی روی آن بریزید.
  • اگر دوست دارید پیراشکی کاکائویی داشته باشید مقداری شکلات تخته ای رو آب کنید و اجازه بدید کمی خودش رو بگیره و بعد اون رو روی پیراشکی بریزید.میتونید از کرم کاکائو یا شکلات صبحانه هم استفاده کنید.
  • هیچ چیز جای خمیر مایه رو توی خمیر نمیگیره و مسلما بافت و طعم و ظاهر خمیر بدون خمیر مایه متفاوت خواهد شد اما در صورت نبود خمیر مایه به ازای هر قاشق غذاخوری خمیر مایه که در دستور هست از نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به همراه نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین استفاده کنید .اینم بگم که بعد از آماده شدن خمیر و مرحله آخر این مواد رو به خمیر اضافه کن!


خواص وانیل:

  • وانیل به درمان آکنه و جوش صورت کمک کند.
  • وانیل حاوی آنتی اکسیدان بوده و رادیکال های آزاد پوست را از بین میبرد ، از این رو برای درمان چین و چروک پوست مفید است.
  • همچنین مصرف وانیل باعث جوان سازی پوست صورت می شود.
  • وانیل زخم های پوستی و سوختگی را درمان میکند و از آن در طب سنتی استفاده می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.