پیراشکی یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار است که به راحتی درست میشود ، بارعایت یک سری نکات و ریزه کاری میتوانید به آسانی یک پیراشکی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و با یک فنجان چای گرم برای عصرانه میل نمایید.
مواد لازم برای پیراشکی:
طرز تهیه پیراشکی خانگی:
دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و هم بزنید تا باز شود، حالا شیر را بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را افزوده و مواد را مخلوط کنید.
در مرحله بعد مخمر را افزوده و نمک ، پودر قند و اسانس را هم بریزید و مخلوط کنید، سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر را روی سطح صاف که کمی آرد پاشی کردیم قرار می دهیم و خمیر را با دست ورز میدهیم بعدداز چند دقیقه ورز دادن خمیر آن را داخل ظرفی که آرد پاشی کردیم قرار میدهیم و سر آن را می پوشانیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.بعد از ۱۵ دقیقه مجددا کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی متر برسد.
و با قالب گرد پیراشکی ها را قالب بزنید . میتوانید وسط بعضی از پیراشکی ها را با یک قالب گرد کوچکتر سوراخ کنید .در ظرف مورد نظر روغن بریزید طوری که پیراشکی ها داخلش غوطه ور شوند.
وقتی روغن ها کاملا داغ شدند پیراشکی ها را داخل آن بیندازید تا دو طرف آن کاملا سرخ شوند و خمیرها رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنند.
پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود سپس با شکلات آب شده و تزیین کرده و میل کنید.
نکاتی درباره طرز تهیه پیراشکی ساده:
خواص وانیل: