آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه کسرول مرغ و برنج

کسرول به غذایی گفته می شود که در ظروف بزرگ و گود همانند تابه های عمیق پیرکس، به مدت زمان طولانی پخته می شود. در این مطلب، نمونه برنجی آن به همراه مرغ را برایتان انتخاب کرده ایم.

  

کسرول مرغ و برنج

مواد لازم (3 – 4 نفر)

یک پیمانه برنج دانه بلند

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری پودر پیاز

یک پیمانه کرم مرغ* (دستور تهیه در ادامه مطلب)

یک پیمانه پنیر چدار رنده شده

دو پیمانه کلم بروکلی خرد شده

1٫5 پیمانه آب مرغ

پنیر چدار (برای تزئین)

طرز تهیه

1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- در یک تابه پیرکس گود، برنج، فلفل، پودر پیاز، کرم مرغ، پنیر، بروکلی و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

3- مرغ ها را روی مخلوط برنج بچینید.

4- روی ظرف یک لایه فویل پیچیده و به مدت 50 دقیقه درون فر قرار دهید.

5- فویل را برداشته و روی مرغ ها باقی مانده پنیر را اضافه نمایید و دوباره به مدت 5 دقیقه و بدون کاور در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.

کِرِم مرغ*

مواد لازم

6 قاشق غذاخوری کره

یک چهارم پیمانه کرفس خردشده

یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده

یک قاشق چایخوری سیر رنده شده

یک سوم پیمانه آرد کامل

نصف پیمانه شیر

نصف پیمانه خامه

3 پیمانه آب مرغ

یک پیمانه مرغ خرد شده

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سفید

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

1- کره را در یک شیرجوش بزرگ و روی حرارت متوسط آب کنید.

2- پیاز، کرفس و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و اصطلاحا سبک شوند.

3- آرد را اضافه نموده و خوب هم بزنید.

4- شیر، خامه و آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شده و بجوشد.

5- در این مرحله، شعله را کم کرده و مرغ را به همراه تمامی ادویه ها به مخلوط اضافه نمایید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا مواد به خورد هم بروند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.