آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه پاستا

پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد.

 

مواد لازم

225 گرم پاستا نواری
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت شیرین
1 قاشق غذاخوری رزماری
1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
نمک و فلفل سیاه
450 گرم میگوی پوست کنده
1 پیمانه سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری آب لیموترش
پنیر پارمسان برای تزئین


طرز تهیه
1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.

2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت 8 تا 9 دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.

3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.

4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.

5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید 6 دقیقه پخته شوند.

6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.

7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.