پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد.
مواد لازم
225 گرم پاستا نواری
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت شیرین
1 قاشق غذاخوری رزماری
1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
نمک و فلفل سیاه
450 گرم میگوی پوست کنده
1 پیمانه سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری آب لیموترش
پنیر پارمسان برای تزئین
طرز تهیه
1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.
2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت 8 تا 9 دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.
3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.
4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید 6 دقیقه پخته شوند.
6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.
7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.