کیک رزماری یکی از کیک های بسیار خوشمزه و خوش عطری است که طرفداران خاص خودش را دارد این کیک را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کرده و همراه با یک فنجان چای برای عصرانه میل کنید.
مواد لازم برای کیک رزماری:
طرز تهیه کیک رزماری:
برای درست کردن این کیک ابتدا یک عدد سیب را پوست گرفته و به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید.
سپس رزماری، 1 قاشق چای خوری شکر، پوست و آب لیمو و 1 قاشق چای خوری کره را به قابلمه افزوده و برای 4 تا 8 دقیقه روی حرارت پایین بپزید، تا سیب ها نرم شوند.
بعد از اینکه سیب ها پخته شدند شعله گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد خنک شود ، در این میان فر را روشن کنید و قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
شاخه رزماری را از داخل مواد خارج کرده و داخل مخلوط کن بریزید و کمی بزنید، سپس 255 گرم کره، سه چهارم پیمانه شکر، تخم مرغ ها، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و بزنید تا خمیر یکدست شود.
حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید، یک قاشق چای خوری شکر را روی سطح خمیر بپاشید و یک شاخه ی بلند رزماری روی آن قرار دهید. در هنگام پخت، رزماری عطر خوشی به کیک می دهد.
قالب را به فر انتقال داده و کیک را برای 50 دقیقه بپزید، بعد از این مدت زمان یک عدد خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون آوردید اگر تمیز باشدیعنی پخته آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود.
کیک را از قالب خارج کرده و از کاغذ روغنی جدا کنید و سرو نمایید.
نکاتی درباره طرز تهیه کیک رزماری:
خواص رزماری: