مواد لازم :
پودرشکر 1/2 پیمانه
سفیده تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 1/2 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 1عدد
آب پرتقال 3 قاشق غذاخوری
مواد میانی :
زردآلو 1/2 پیمانه
آب پرتقال 2/3 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا سفیده های تخم مرغ
را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن
اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال
و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی بزنید. فر را با حرارت ۲۰۰
درجه ی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد ۲۳ در
۳۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید. حالا مواد
آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید. بعد
از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.برای آماده کردن مایه ی وسط
رولت، زردآلو
ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم
بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی
به دست آید.نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده،
سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین
و سپس سرو نمائید.
رولت زردآلو و پرتقال جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
رولت زردآلو و پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .