آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه کنافه ، یک شیرینی عربی خوشمزه

کنافه یه شیرینی عربی هست که با رشته مخصوص به همین اسم کنافه تهیه میشه و روشهای مختلفی داره

رشته کنافه رو میتونین از لوازم قنادی ها تهیه کنین

 طرز تهیه کنافه ، یک شیرینی عربی خوشمزه


  

مواد لازم500 گرم رشته کنافه
250 گرم کره
250 گرم پنیر موزارلا یا پنیر خامه ای بی نمک

برای شربت:
1.5 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
چند قطره آب لیمو

روش تهیهاول شکر و آب و لیمو رو با هم بذارین رو حرارت متوسط تا شربتتون آماده بشه و اجازه بدین کاملا خنک بشه

رشته کنافه رو با دست خوب از هم جدا و کمی خرد کنین
کره رو ذوب کنین و بریزین روی رشته ها و خوب مخلوط کنین تا همه رشته ها آغشته به کره بشن
در یک قالب گرد نیمی از رشته هارو ریخته و با دست خوب فشار بدین تا یکنواخت در همه جای قالب پهن بشه
قالب نیازی به چرب شدن نداره چون رشته ها کره ای هستن
پنیر نرم شده رو روش بریزین و صاف کنین و بقیه رشته ارو روی پنیر ریخته سطحش رو کامل با فشار دست بپوشونین
ظرف رو برای یک ساعت رد یخچال بذارین و بعد از این زمان قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای 160 درجه به مدت نیم ساعت بذارین و در آخر گریل فر رو روشن کنین تا روی شیرینی ها برشته بشه
5 دقیقه بعد از خروج قالب از فر شربت رو روی شیرینی بریزین و پودر پسته برای تزیین روش باشین
بعد برش زده و سرو کنین

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.