کنافه یه شیرینی عربی هست که با رشته مخصوص به همین اسم کنافه تهیه میشه و روشهای مختلفی داره
رشته کنافه رو میتونین از لوازم قنادی ها تهیه کنین
مواد لازم500 گرم رشته کنافه
250 گرم کره
250 گرم پنیر موزارلا یا پنیر خامه ای بی نمک
برای شربت:
1.5 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
چند قطره آب لیمو
روش تهیهاول شکر و آب و لیمو رو با هم بذارین رو حرارت متوسط تا شربتتون آماده بشه و اجازه بدین کاملا خنک بشه
رشته کنافه رو با دست خوب از هم جدا و کمی خرد کنین
کره رو ذوب کنین و بریزین روی رشته ها و خوب مخلوط کنین تا همه رشته ها آغشته به کره بشن
در یک قالب گرد نیمی از رشته هارو ریخته و با دست خوب فشار بدین تا یکنواخت در همه جای قالب پهن بشه
قالب نیازی به چرب شدن نداره چون رشته ها کره ای هستن
پنیر نرم شده رو روش بریزین و صاف کنین و بقیه رشته ارو روی پنیر ریخته سطحش رو کامل با فشار دست بپوشونین
ظرف
رو برای یک ساعت رد یخچال بذارین و بعد از این زمان قالب رو در فر از پیش
گرم شده با دمای 160 درجه به مدت نیم ساعت بذارین و در آخر گریل فر رو روشن
کنین تا روی شیرینی ها برشته بشه
5 دقیقه بعد از خروج قالب از فر شربت رو روی شیرینی بریزین و پودر پسته برای تزیین روش باشین
بعد برش زده و سرو کنین