مواد لازم پاستای سبزیجات گریل شده
پاستا 500 گرم
گوجه فرنگی 12 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
زیتون سیاه 12 عدد
جعفری تازه ساتوری شده ½ پیمانه
ریحان تازه ساتوری شده ½ پیمانه
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده 2 حبه
پنیر پارمژان 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
پنیر فیلا فیلا (یا پنیر پیتزا) رنده شده برای هنگام سرو
طرز تهیه پاستای سبزیجات گریل شده
گوجه فرنگی، پیاز و فلفل
دلمه ای را از وسط نصف می کنیم. سپس آنها را روی کباب پز کمی کباب می کنیم
تا ترد و قهوه ای شوند. سپس آنها را از روی گریل بر می داریم و ریز خرد می
کنیم.
پاستا را در آب در حال جوشیدن همراه با نمک می ریزیم تا بپزد و نرم شود. در حین پختن پاستا، روغن زیتون، سیر خرد شده، ریحان و جعفری خرد شده و زیتون را یک ظرف می ریزیم و این مخلوط را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
وقتی پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش کرده و مخلوط مواد را روی آن می ریزیم. سپس ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و فلفل، پیاز،
گوجه و پنیر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت مخلوط می کنیم تا کمی گرم
شوند. سپس پاستا را از روی حرارت بر می داریم و آن را در ظرف دلخواه می
کشیم و کمی پنیر روی آن رنده کرده و سریعاً سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد پاستای سبزیجات
پاستای سبزیجات جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پاستای سبزیجات را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .