آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی


پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

مواد لازم خمیر:


آرد سفید ۲ و نیم پیمانه

بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری

خمیر مایه  ١ قاشق غذاخوری

ماست نصف پیمانه

شیر نصف پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

نمک نصف قاشق چایخوری

شکر ١ قاشق غذاخوری


  


طرز تهیه خمیر:

۱-ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید

۲- خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست

۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه

۴- روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه

 
 مواد لازم میانی :


تن ماهی  ٢ قوطی

آبلیمو کمی

پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ١ عدد (کوچیک)

پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم


طرز تهیه:


۱-خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید

۲-هر قسمت رو با وردنه مانند شکل زیر باز کنید

۳-خمیر رو از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشونه گذاری کنید

(مواظب باشید خمیر پاره نشه)

۴-دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید

۵-همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید

۶-مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید

پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی


۷-زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه میپاشیم

پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

زمان پخت :

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.