- آرد:150 گرم
- تخم مرغ:سه عدد
- نشاسته ذرت :یک قاشق غذاخوری
- پودر شکر :125 گرم
- کره:125 گرم
- وانیل :1/4 قاشق چایخوری
- آناناس حلقه ای :سه عدد
- پودر نارگیل :دو قاشق غذاخوری
ابتدا کره ی نرم شده در دمای محیط را با پودر شکر مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا سفید و کشدار شوند .بعد وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
در مرحله بعد تخم مرغ ها را دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و در هر مرحله مواد را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا ترکیب شوند.
آرد ، نشاسته ذرت و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و از الک رد کنید.سپس یواش یواش به مخلوط کره و تخم مرغ بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب جذب هم شوند.
قالب های پای را آماده کنید و داخلشان کاغذ مافین گذاشته و از مواد مخلوط شده داخل قالب بریزید به طوری که قالب کامل پر نشود و جا برای حلقه های آناناس نصف شده داشته باشد.
با کمی پودر نارگیل روی مواد را تزیین کنید و حلقه های آناناس را روی خمیر بچینید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل داغ کنید و قالب های پای را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.
وقتی کیک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و مقداری پودر قند روی آن بپاشید.
نکته های ضروری
مایه پای را در قالب بیش از نیمه پرنکنید چون هنگام پف کردن لبریز میشود.
این پای را میتونید داخل کپسول های روغنی درست کنید و یا از کپسول کیک یزدی استفاده کنید و آنها را داخل کاغذهای مافین بریزید.
سایز آناناس ها را به انداز کف قالب در بیاورید تا آناناس ها در مواد فرو نرود و روی کیک بماند.
قالب های پای یک نفره از قالب های کیک یزدی کمی بزرگتر هستند ، البته این پای را می توانید در اندازه های مختلف تهیه کرد.
پای آناناس جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پای آناناس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: behtarinmaze