آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

کیک گیلاس و بادام یکی از کیک های بسیار خوشمزه و مقوی است و به راحتی میتوانید آن را تهیه کرده و میل کنید، از آنجایی که در تهیه این کیک از مربای گیلاس استفاده شده آن را در هر فصل از سال میتوانید آماده کرده و سرو نمایید.
 کیک گیلاس و بادام
  
مواد لازم برای  کیک گیلاس و بادام :
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ:۳ عدد بزرگ
  • مربای گیلاس: ۲۰۰ گرم
  • شیر: ۱/۳ پیمانه
  • کره:  ۲۲۵ گرم
  • شکر: ۳/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر: دو  و نیم قاشق چای خوری
  • بادام: ۱۰۰ گرم
  •  وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۳/۴ قاشق چای خوری
 طرز تهیه کیک گیلاس و بادام: 
  1. ابتدا بادام ها را داخل مخلوط کن بریزید و پودر کنید، سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کمی بزنید تا باز شود.
گیلاس ها را شسته و خشک کنید تا شربت آن برود سپس آن را در آرد بغلطانید و کنار بگذارید.
  1. کره نرم شده را با شکر مخلوط کرده و خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس  تخم‌مرغ زده شده و وانیل را هم بریزید و مخلوط کنید.
  2. در مرحله بعد آردرا با  نمک ، بیکینگ پودر و پودر بادام مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید.
  3.  در نهایت مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتی‌متری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فری که با دمای 170 درجه گرم شده بپزید.
  4. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید.


نکات مهم درباره طرز تهیه کیک گیلاس و  بادام:

  • برای طلایی شدن روی کیک بعد از پخت چند دقیقه از گریل استفاده کنید.
  • بجای کره میتوانید از روغن مایع استفاده کنید.
  • پودر بادام(بدون پوست)هم اختیاریست و میتوانید آن را حدف کنید اما کیک را خوش عطرتر میکند.


خواص گیلاس:

  • مغز هسته گیلاس را دم کرده و برای درمان معده درد بنوشید.
  • گیلاس خون را پاک و معده را نیز تمیز می ‏کند.
  • برای دفع سنگ مثانه جوشانده ی دم گیلاس بخورید.
  • مصرف گیلاس مواد زائد  را از بدن دفع میکند.
  • خوردن گیلاس برای درمان چاقی مفید است.
  • کشیدن سوخته گیلاس روی چشم می تواند جوش و ورم پلک را درمان کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.