کیک گیلاس و بادام یکی از کیک های بسیار خوشمزه و مقوی است و به راحتی میتوانید آن را تهیه کرده و میل کنید، از آنجایی که در تهیه این کیک از مربای گیلاس استفاده شده آن را در هر فصل از سال میتوانید آماده کرده و سرو نمایید.
مواد لازم برای کیک گیلاس و بادام :
- آرد: ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ:۳ عدد بزرگ
- مربای گیلاس: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۱/۳ پیمانه
- کره: ۲۲۵ گرم
- شکر: ۳/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر: دو و نیم قاشق چای خوری
- بادام: ۱۰۰ گرم
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- نمک: ۳/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک گیلاس و بادام: - ابتدا بادام ها را داخل مخلوط کن بریزید و پودر کنید، سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کمی بزنید تا باز شود.
گیلاس ها را شسته و خشک کنید تا شربت آن برود سپس آن را در آرد بغلطانید و کنار بگذارید.
- کره نرم شده را با شکر مخلوط کرده و خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخممرغ زده شده و وانیل را هم بریزید و مخلوط کنید.
- در مرحله بعد آردرا با نمک ، بیکینگ پودر و پودر بادام مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید.
- در نهایت مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتیمتری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فری که با دمای 170 درجه گرم شده بپزید.
- بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید.
نکات مهم درباره طرز تهیه کیک گیلاس و بادام:
- برای طلایی شدن روی کیک بعد از پخت چند دقیقه از گریل استفاده کنید.
- بجای کره میتوانید از روغن مایع استفاده کنید.
- پودر بادام(بدون پوست)هم اختیاریست و میتوانید آن را حدف کنید اما کیک را خوش عطرتر میکند.
خواص گیلاس:
- مغز هسته گیلاس را دم کرده و برای درمان معده درد بنوشید.
- گیلاس خون را پاک و معده را نیز تمیز می کند.
- برای دفع سنگ مثانه جوشانده ی دم گیلاس بخورید.
- مصرف گیلاس مواد زائد را از بدن دفع میکند.
- خوردن گیلاس برای درمان چاقی مفید است.
- کشیدن سوخته گیلاس روی چشم می تواند جوش و ورم پلک را درمان کند.