طرز تهیه مرغ کنتاکی

ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک  و فلفل پخته و کنار بگذارید.

سپس آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.

تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و شیر خشک بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.

مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی جزو غذای ملل – سایر میباشد


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه


و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .


مرغ کنتاکی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .


توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد


منبع: مجله کمونه