مربای سیب یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که به راحتی و در زمان کوتاه میتوانید آن را تهیه کرده و برای صبحانه میل کنید.
مواد لازم مربای سیب خوشمزه:
طرز تهیه مربای سیب خانگی:
ابتدا سیب ها را شسته و پوست آن را بگیرید، سپس چهار قاچ کرده و دانه و قسمت های اضافی آن را بگیرید، سپس به اندازه های دلخواه خرد کنید.
شکر و آب را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سیب ها را اضافه کرده و زعفران و گلاب را هم بریزید و اجازه دهید تا مربا پخته و غلیظ شود.
در آخر یک چهارم فنجان آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج را اضافه کرده، دو جوش بزند، شعله را خاموش میکنیم.
در قابلمه را گذاشته تا مربا سرد شود. سپس مربا را در ظرف در بسته ریخته، در یخچال قرار میدهیم تا آماده پذیرایی شود.
نکاتی برای قرمز شدن رنگ مربای سیب:
خواص سیب: