آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

آشپزی 20

آموزش تهیه ی انواع غذا و دسر در آشپزی 20

طرز تهیه مربای سیب خانگی

مربای سیب یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که به راحتی و در زمان کوتاه میتوانید آن را تهیه کرده و برای صبحانه میل کنید. 

مواد لازم مربای سیب خوشمزه:

  • شکر: یک کیلوسیب خرد کرده: یک کیلو
  • آب لیمو: یک چهارم فنجان
  • زعفران: یک چهارم قاشق چای خوری
  • گلاب: یک چهارم لیوان

 

 طرز تهیه مربای سیب خانگی:

ابتدا سیب ها را شسته و پوست آن را بگیرید، سپس چهار قاچ کرده و دانه و قسمت های اضافی آن را بگیرید، سپس به اندازه های دلخواه خرد کنید.

شکر و آب را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سیب ها را اضافه کرده و زعفران و گلاب را هم بریزید و اجازه دهید تا مربا پخته و غلیظ شود.

در آخر یک چهارم فنجان آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج را اضافه کرده، دو جوش بزند، شعله را خاموش می‌کنیم.

در قابلمه را گذاشته تا مربا سرد شود. سپس مربا را در ظرف در بسته ریخته، در یخچال قرار می‌دهیم تا آماده پذیرایی شود.


نکاتی برای قرمز شدن رنگ مربای سیب:

  • پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت مربا، زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار می دهیم. حالا یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مربا به مدت یک تا دو ساعت تغییر رنگ دهد.
  • در صورتی که شهد مربا بیش از حد غلیظ شده بود ولی هنوز رنگ مربا قرمز نشده بود، به مقدار ۱ استکان آب جوش به مربا اضافه می کنیم و مجددا درب قابلمه را به صورت کاملا کیپ می گذاریم تا مربا دم بکشد و تغییر رنگ دهد.


خواص سیب:

  • خوردن سیب موجب بهبود سلامت مغز و اعصاب میشود.
  • آب سیب  حافظه تقویت میکند و از بروز آلزایمر پیشگیری میکند.
  • مصرف منظم سیب خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می دهد.
  • سیب سطح کلسترول بد خون را پایین می آورد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.