- خامه :3 قاشق غذاخوری
- شیر :1 لیوان
- سینه مرغ :1 عدد
- پیاز :1 عدد
- قارچ خرد شده :1 پیمانه
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- روغن :به میزان لازم
- نمک و فلفل و ادویه کاری :به میزان لازم
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید تاپیاز سرخ شود.
سپس مرغ های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به همراه قارچ ، فلفل ، نمک و ادویه در روغن تفت دهید .
شیر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آرد و آب را هم با هم مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید . مرتب آنها را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
سپس مخلوط آرد و شیر را به موادمرغ روی حرارت اضافه کنید و هم بزنید. در پایان خامه را به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
چیکن استراگانف آماده شده را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
چیکن استراگانف جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
چیکن استراگانف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .منبع: نمناک